25 maart 2016 is een datum die de boeken in gaat van de Cubaanse Rock ‘n’ Roll geschiedenis. Op die datum werd de Rolling Stones de eerste band die een groot en gratis openluchtconcert gaf voor honderdduizenden fans in de Cubaanse hoofdstad Havana. Het concert is gefilmd door Paul Dugdale, het resultaat is een “must see one night only cinema experience” getiteld ‘Havana Moon – The Rolling Stones Live in Cuba’.

Musicscreen, gespecialiseerd in het beschikbaar maken van concerten voor vertoning in de bioscopen, distribueert de film naar meer dan 1000 bioscopen in Europa, Australië, Rusland, Japan en Latijns-Amerika. Bestuursvoorzitter David Pope vertelde: “De Havana Moon cinema experience dompelt het publiek in een oase van fantastisch surround geluid met super high definition beelden, het is net alsof je er zelf bij bent, mis het niet!’.

‘Havana Moon – The Rolling Stones Live in Cuba’ krijgt haar première op vrijdag 23 september 2016, tickets zijn verkrijgbaar via www.stonesincuba.com vanaf begin augustus.

Deel: