Beyoncé en Jay Z gingen in 2014 samen op tournee. Parijs was de enige Europese stad die ze aandeden. On the run, zaterdag te zien op NPO 3, is een registratie van de twee concerten die ze gaven in het Stade de France. Al geruime tijd doen er geruchten de ronde dat het niet meer zo botert tussen Beyoncé en Jay Z. Gelukkig stonden de eventuele relatieproblemen van het beroemde showbizzkoppel een gezamenlijke tournee niet in de weg. Parijs was de enige Europese stad die het echtpaar in 2014 aandeed. Beyoncé and Jay Z: On the run – Live in Paris is een registratie van de twee concerten die ze gaven in de stad van de liefde.

Veertig nummers
Of Beyoncé en manlief Jay Z in Parijs de schone schijn ophielden of niet, van een ophanden zijnde scheiding was op het podium niets te merken. Integendeel. De show opende met hun eerste gezamenlijke hit ‘Bonnie & Clyde’. Hierna volgden nog ruim veertig nummers, waaronder ‘Crazy in love’, ‘Drunk in love’ en ‘Run the world (girls)’, waarna de supersterren het podium hand in hand verlieten.

Registratie
De beelden van hun gezamenlijke optreden in Parijs zijn zaterdagavond te zien op NPO 3. BNN zendt deze concertregistratie dan nogmaals uit.

Beyoncé en Jay Z – On the run – Live in Paris, 22:45 – 01:25 uur, NPO 3

Deel: