Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Supersuckers!

Concerttip maandag 04 juli: The Supersuckers naar dB’s

De zelfbenoemde ‘Greatest Rock n Roll Band on Earth’, The Supersuckers komt naar dB’s. Eddie Spaghetti is weer volledig hersteld van een slopende ziekte en de band staat weer als een stel jonge konijntjes te springen om het leven te vieren en iedere zaal omver te blazen met hun mix van speedrock, trashy rock ’n roll en country. Opgericht in 1988 en langs diepe dalen en hoge pieken gescheerd om telkens weer als een fenix uit de eigen sigarettenas te herrijzen. Thematiek blijft natuurlijk hetzelfde: sex drugs & rock ’n roll maar nooit op een pretentieuze manier.

The Supersuckers stoomt weer als vanouds met hoge snelheid door een aantal rauwe songs met hoog meezinggehalte. Alsof er nog steeds iets moet worden bewezen. En dat is ook zo. Want aan de top blijven is zo nodig nog moeilijker dan er te geraken. Of zoals Eddie Spaghetti het zelf stelt: “If you want to remain the greatest rock and roll band in the world, you have to continuously prove it.” Dat The Supersuckers daar uiteraard ruimschoots in slaagt, staat buiten kijf maar beter kom je langs om dit fenomeen met eigen ogen te aanschouwen.

Meer info en kaarten vindt je hier

Deel: