Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: KRS-One!

Concerttip woensdag 29 juni: KRS-One in De Helling

KRS-One, The Blastmaster, The Teacha: de Amerikaanse rapper Kris Parker is zo groot dat hij niet één, maar drie pseudoniemen nodig heeft. De man loopt inmiddels al een jaar of dertig mee, eerst in de legendarische hiphopgroep Boogie Down Productions en sinds 1987 als soloartiest. Op zijn nieuwe (elfde!) album Now Hear This (2015) blijkt dat KRS-ONE nog niets van zijn heilige vuur verloren heeft: over knetterende beats rapt hij spetterende rhymes over politiek, religie en de hiphopcultuur. Maar verwacht vanavond natuurlijk ook classics als Sound Of Da Police en Step Into My World. Dit is Real Hiphop!

Meer info en kaarten vindt je hier

Deel: