Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Guus Meeuwis!

Concerttip zondag 12 juni: Guus Meeuwis in het Philips Stadion

In 2016 staat Guus Meeuwis opnieuw met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven! Deze 11e editie van zijn immens populaire concertreeks zal meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ uitdragen, belooft de zanger. Guus Meeuwis gaf eerder aan nog niet te weten of hij door zou gaan met zijn Groots concerten, maar kon uiteindelijk geen afscheid nemen van zijn jaarlijkse muziekfeest.

“Ik heb lang gedacht dat ik na 10 jaar in het stadion zou stoppen, maar ik merk aan alles dat de rek er nog lang niet uit is.” vertelt Guus. “Het lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook bij het publiek is nog zó groot. Elk jaar weer vormen de Groots met de zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar. Daarnaast zei mijn broer geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant eigenlijk pas de kurken laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen en dat ga ik ongegeneerd gebruiken als een vrijbrief om alle toeters en bellen uit de kast te trekken haha! ”, aldus Guus. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horeca plein direct naast het stadion.

Tickets via

Deel: