Rapper en producer Ronnie Flex speelt op 17 juni 2016 in zijn thuishaven Rotterdam in Ahoy. Samen met bekende en bevriende artiesten, YouTubers en DJ’s verzorgt de kroonprins van de Nederhop zijn eerste arena show.

De line-up is compleet. Op het podium staan Lil’ Kleine, Mr. Polska, SFB, Teske, Monica Geuze, Sevn Alias, Broederliefde, Bokoesam en Jonna Fraser. Dit spektakel wordt dus een wilde mix van hiphop, synthpop, grime, MDMA-R&B, dancehall en dubstep. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden.

Ronnie Flex is nu al de onbetwiste kroonprins van de Nederhop. De rapper en producer bracht eind 2014 zijn debuutalbum uit onder platenlabel Top Notch en won niet veel later met hiphopcollectief New Wave de ‘Popprijs 2015’ tijdens Eurosonic Noorderslag. Inmiddels kan de wereld niet meer om Ronnie Flex heen. Zo ontving hij deze week nog bij Giel een 4-platina award voor meer dan 16 miljoen streams van ‘Niemand’ (ft. Mr. Polska).

Deel: