DJ (en ex-judoka) Dennis van der Geest heeft een remix geproduceerd van de 3JS- track ‘Spijt’. Na de release van de radio-edit en de 1,2,3… Spijt (Mix Up) hebben 3JS deze week met behulp van Dennis van der Geest een opzwepende house-versie gemaakt. 3JS en Dennis van der Geest leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het Tv-programma ‘De Winter Voorbij’ begin maart. De fans kunnen op korte termijn nog een vierde edit verwachten.

Dennis van der Geest over de samenwerking: “Ik heb 3JS leren kennen tijdens de opnames van ‘De Winter Voorbij’ een paar weken geleden. We hebben enorm gelachen daar in de sneeuw maar ook mooie creatieve plannen gemaakt om eens samen te werken. Die samenwerking kwam sneller tot stand dan ik ooit had gedacht. Jaap Kwakman belde me met de vraag of ik er iets voor voelde om hun nieuwe single ‘Spijt’ te remixen. Na het luisteren van de track, kreeg ik meteen inspiratie en binnen no-time kwam deze remix tot stand.”

1,2,3… Spijt (Mix Up) is een mash-up van ‘Spijt’ en ‘1,2,3’ van de bekende rappers Lil’ Kleine en Ronnie Flex. Alle versies zijn digitaal verkrijgbaar. ‘Spijt’ is afkomstig van het zevende studioalbum ‘7’ dat eind vorig jaar in release ging.

Momenteel zit de band uit Volendam middenin hun theatertour ‘7’ waarmee ze het land doorreizen. De show ‘7’ zal onder meer nog te zien zijn in verschillende steden in Noord-Brabant en Hoorn, Zoetermeer, Groningen, Bussum en Sneek. Vanaf september verzorgen 3JS het voorprogramma verzorgen van Jan Smits ‘Elfstedentour’.

Deel: