Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: RE: Freshed Orchestra.

Concerttip maandag 4 april: RE: Freshed Orchestra in Melkweg

The Re:Freshed Orchestra is een 16-koppig Rotterdams funk-,soul- & hiphopcollectief van jonge muzikanten (strijkers, blazers, vocalisten en ritmesectie) met zeer uiteenlopende muzikale en culturele achtergronden en met als gemene deler de liefde voor livemuziek. Vanavond is de releaseparty van hun langverwachte debuutalbum.

Afgelopen televisieseizoen waren zij al te bewonderen als huisband bij DINO, de nieuwe late night talkshow van Jandino Asporaat. Het orkest had daarnaast de eer de tv-uitzending van de Uitmarkt in zowel 2013, 2014 als 2015 te mogen verzorgen. De band deelde het podium met een groot scala aan artiesten waaronder Pete Philly, Zap Mama, Benjamin Herman, Bo Saris en Tony Allen.

Meer info: www.melkweg.nl

 

 

Deel: