Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Abyssinians

Concerttip woensdag 9 maart: The Abyssinians in Paard van Troje

The Abyssinians
Rastafari! Wie ‘close harmonyzang’ in reggae zegt, zegt Abyssinians. Het legendarische reggaetrio vormde zich in 1968 en bracht een jaar later ‘Satta Masagana’ uit, waarmee ze één van de meest populaire reggae nummers op hun naam zetten; een ware ‘anthem’ die in alle Jamaicaanse kerken, dancehalls en radiozenders te horen was.

Met hits als ‘Love comes and goes’, ‘Forward to zion’, ‘Declaration of rights’ en ‘Eye and eye’ werd hun aanhang steeds groter. Zo’n 45 jaar later zijn zij nog lang niet klaar met optreden en trekken zij Europa door met ‘The Moving On Tour’. Ondersteund door een 6-koppige band laten zij vanavond gloednieuw materiaal ten gehore brengen: stilstaan wordt vanavond sowieso onmogelijk.

JamJam Sound
In 2013 werd JamJam Sound opgericht in Den Haag. Hun doel? De “sweet vibes” verspreiden die reggae te bieden heeft! Met hun muzikale selectie probren ze de luisteraar altijd een goede tijd te bezorgen. The Sound bestaat uit drie leden: Junior Don, Wyrie & Litu.

Meer info: www.paard.nl

Deel: