Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Crossfaith.

Concerttip donderdag 03 maart: Crossfaith in Tivoli de Helling

De Japanse metalcoreband Crossfaith is al ‘big in Japan’ en verovert stukje bij beetje nu ook de rest van de wereld. Door de elektronische invloeden en de intense vocalen van frontman Koie Kenta zou je Crossfaith een kruising tussen Skrillex en Slipknot kunnen noemen, al hebben de heren vast ook goed geluisterd naar Enter Shikari, Mindless Self Indulgence en Alexisonfire. Op hun nieuwe album ‘Xeno’ (2015) gaat de band verder op de eerder ingeslagen weg, met meer cleane vocalen en minder screams. Maar maak je geen zorgen: het spring- en beukgehalte van de muziek is onverminderd hoog gebleven!

Meer info: http://www.dehelling.nl

Deel: