Voor de Pinkpop liefhebbers die tijdens de drukke verkoop op 20 februari naast de kaarten grepen, is er goed nieuws. Het grote nieuws dat de weekendkaarten Pinkpop namelijk binnen record tempo waren uitverkocht blijkt toch een beetje anders in elkaar te zitten. Zo hebben de VVV kantoren in Zuid-Limburg massaal kaarten ingekocht om deze in de winkels te kunnen verkopen.

Weekendkaarten Pinkpop bij de VVV

Echter waren de lange wachtrijen waar op gerekend was ver te zoeken en zo zitten de VVV kantoren met nog een hele rits aan Dag én de fel begeerde weekendkaarten Pinkpop in hun mik. Voor de Pinkpop fans is het inmiddels ook wat makkelijker gemaakt, want wie niet in de buurt woont van zo’n VVV kan de kaarten nu ook gewoon online in de webshop kopen. Geen woeker prijzen, geen rare doorverkoop, gewoon een beetje over enthousiast ingekocht door de VVV.

Pinkpop vindt dit jaar niet met Pinksteren plaats, maar 4 weken later, in het weekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni. Het wordt de 47e editie van het oudste muziekfestival ter wereld en de 29e editie in Landgraaf.

Deel: