Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Walk Off The Earth

Het vrolijke Canadese indiepopgezelschap Walk Off The Earth brak in 2012 wereldwijd door met hun knappe cover van Gotye’s ‘Somebody That I Used To Know’. Het YouTube-filmpje waarop de band het nummer met alle leden op slechts één gitaar speelt, is inmiddels meer dan 165 miljoen keer bekeken. Leuke nummers van anderen opnemen doen ze sowieso graag (laatst nog ‘Shake It Off’ van Taylor Swift), maar het eigen werk van Walk Off The Earth is minstens even aanstekelijk. Luister maar eens naar Rule The World, de eerste single van hun half juni te verschijnen tweede album ‘Sing It All Away’!

Deel: