Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: SKIP&DIE

De tropische futurebassformatie SKIP&DIE is een samenwerking van de Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata en de Utrechtse producer Jori Collignon (Nobody Beats The Drum). Hun verpletterende debuutalbum ‘Riots In The Jungle’ uit 2012 kon zich meten met het beste werk van collega’s als M.I.A. en Santigold en de daaropvolgende wereldtournee maakte zo mogelijk nog meer indruk. Onlangs is in maart het tweede album ‘Cosmic Serpents’ verschenen, en die staat wederom ramvol met digital cumbia, electro chaabi, dub en psychedelische rock. Maak je klaar voor hete beats en een vlammende show op Pinkpop!

Deel: