Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Lianne La Havas

Van fijnzinnige soul en folk en uitgesproken rock tot neurie- en zuchtliedjes die als zomer in je oren klinken en soms een gevoelige snaar raken. De ontwapenende, onschuldige en charmante Lianne La Havas kan het allemaal. Haar liedjes zijn speels, boeiend en intelligent en de indrukwekkende, hartverscheurende uithalen zorgen gegarandeerd voor kippenvel. Voor het concert in Concertgebouw zijn staanplaatsen beschikbaar.

Deel: