Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: DJ Waxfiend & Prime

DJ Waxfiend & Prime hebben hun sporen verdiend op draaitafels 1 en 2 en draaien alles. Van dirty south tot R&B en van dancehall tot hiphop-classics. Tel daar twee bazen van rappers bij op en je hebt mensen als poppen aan het dansen. Jebroer, je hoort hem op ‘Nooit Meer Slapen’, is het equivalent van cafeïne. Ze stonden vorig jaar ook al in Landgraaf te draaien en dit jaar komen ze gewoon terug.

Deel: