Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: Vintage Trouble

De Amerikaanse band Vintage Trouble brengt je naar zweterige ‘juke joints’ waar oude soullegendes uit hun tenen zingen op stampende rhythm-and-blues. De band werd in 2010 opgericht in Venice Beach en gaat sindsdien als een speer met supports voor grootheden als The Who en AC/DC en knallende optredens op o.a. Paaspop, Metropolis, Werchter, Mundial en Bospop. Na het indrukwekkende debuut en een mooie akoestische EP, brachten ze onlangs hun tweede album ‘1 Hopeful Rd’ uit op het gerenommeerde label Blue Note Records, en ook daarop horen we weer een heerlijke portie scheurende bluesrock en rauwe, ingetogen soul. Dikke aanrader voor fans van retro-rockers als Alabama Shakes, Blackberry Smoke en Rival Sons! Vintage Trouble staat zondag op Pinkpop.

Deel: