Woensdagmiddag werden alle namen voor Pinkpop 2016 bekend gemaakt. Maxazine volgt de persconferentie en brengt je de namen van alle artiesten die dit jaar op Pinkpop staan. De 47e editie van het oudste festival ter wereld alweer. Plaats van handeling: Landgraaf natuurlijk, alweer voor de 29e keer. De data: vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016.

Pinkpop 2016 bevestigt: All Time Low

All Time Low bestaat al sinds 2003 toen vier schoolvrienden de band vormden. Terwijl ze nog op school zaten begon All Time Low met het coveren van nummers van Green Day. Hun eigen debuutalbum ‘The Party Scene’ kwam in 2005 uit en sindsdien is de poppunkband bezig om gestaag een sterke fanbase op te bouwen. Het tweede album ‘So Wrong, It’s Right’, zorgde voor de grote doorbraak in Engeland en de VS en met het derde album ‘Nothing Personal’ ging ook Nederland overstag. Ondertussen is de band al bij het zesde album, ‘Future Hearts’.

Deel: