Rock Werchter rolt zijn roodste loper uit want er is hoog bezoek. Na Pinkpop heeft ook Werchter de komst van Paul McCartney aangekondigd. Paul zal op Rock Werchter optreden op donderdag 30 juni. McCartney is goed voor een lange set vol klassiekers en hits op het Vlaamse festival.

Paul McCartney is een levende legende. Toen The Beatles in 1970 ophielden te bestaan, had hij al een hele collectie extreem mooie nummers geschreven. Samen met George Harrison, John Lennon en Ringo Star natuurlijk. Hij vormde Wings en had ook met die band vele hits. Op zijn eerste soloplaat staat het geweldige ‘Maybe I’m Amazed’, en vorig jaar schreef hij de wereldhit ‘FourFiveSeconds’, samen met Rihanna en Kanye West. Ook had hij wereldhits als ‘Live and Let Die’, ‘Band On The Run’, ‘Coming Up’, ‘Say Say Say’, ‘No More Lonely Nights’ and ‘Dance Tonight’, om er maar een paar te noemen.

Paul McCartney en meer

Ook bevestigd voor Werchter 2016 zijn: Red Hot Chili Peppers,  Tame Impala, PJ Harvey, Macklemore & Ryan Lewis, Rammstein, Ellie Goulding, The Offspring, Two Door Cinema Club, Florence + the Machine, At The Drive-In, Daughter, Band of Horses, Bear’s Den, Beirut, Black Box Revelation, Bring Me The Horizon, Courtney Barnett, Disclosure, Editors,  Gary Clark Jr., Gutterdämmerung, Guy Garvey, Jamie xx, Låpsley, MØ, New Order, Oh Wonder, Parov Stelar, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Savages, Sigma Live, The Last Shadow Puppets, Unknown Mortal Orchestra and Years & Years.

Deel: