Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jaya The Cat

Concerttip zaterdag 13 februari: Jaya The Cat in Baroeg

Jaya The Cat speelt een originele mix van reggae, ska en punkrock. Oorspronkelijk is de band afkomstig uit Boston, maar sinds 2003 heeft de band zich gevestigd in onze eigen hoofdstad. Op dit moment zijn ze bezig met het schrijven van een nieuw album dat uitgebracht zal worden in de lente van 2016. Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen we ze opnieuw verwelkomen in Baroeg. Live staat de band garant voor een onvergetelijke ervaring, en een feestje zal het zeker worden!

De avond wordt geopend door het Duitse The Tips. Deze band is begonnen in de punk scene, maar voegde aan hun punk songs al snel reggae elementen toe. Hieraan hebben ze hun unieke sound te danken. Fans van bands als Sublime, Red Hot Chilli Peppers, en Bad Religion zullen deze band zeker waarderen.

Meer info en kaarten via www.baroeg.nl

Deel: