Dante Terrell Smith, beter bekend als rapper en acteur Mos Def, heeft een wel heel bijzondere boodschap achtergelaten op de voicemail van Kanye West. In een tien minuten durend eenzijdig gesprek lijkt het alsof Mos Def in de klaagbank zit. Smith, die op dit moment gearresteerd is in Zuid Afrika en wordt verdacht van het gebruiken van een vals paspoort, begint zijn bericht aan West met de verklaring dat hij zonder reden vast zit en haalt flink uit naar de Afrikaanse regering. Zo zegt Smith niet gefraudeerd te hebben met een vals paspoort en vermoed dat hij om politieke redenen vastgehouden wordt.

Verderop in de voicemail doet Smith een opmerkelijke uitspraak. Zo zegt hij namelijk dat hij uit de muziekindustrie stapt en dit jaar z’n laatste album uit zal brengen. Mos Def die eind jaren 90 als rapper/zanger doorbreekt hangt niet alleen z’n muziekcarrière aan de wilgen, ook zegt hij in de voicemail Hollywood achter zich te laten en te stoppen met acteren.

Beluister hieronder het gehele bericht:

Deel: