Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wooden Soldiers.

Donderdag 21 januari: Wooden Soldiers in Kytopia

Maxazine is altijd op zoek naar de beste muziek voor jullie, en in onze zoektocht zijn we een band tegengekomen, die je wel MOET horen: Wooden Soldiers! Wooden Soldiers is een zeskoppige NewFolk band uit Utrecht, die een gedegen bandsound met lyrische, meerstemmige zanglijnen combineert. Of het nu gevoelige, kleine liedjes zijn, of songs die op bouwen tot epische ontladingen, de band heeft een karakteristiek eigen geluid dat een aanvulling vormt op het huidige folk-aanbod in Nederland. Wij van Maxazine vinden dat je Woorden Soldiers zeker moet horen in 2016, dus hebben wij er voor gekozen om de tournee van Wooden Soldiers te ondersteunen!

Dit doen wij vanaf de releaseparty van de nieuwe EP, op 21 januari in Kytopia (de Oude Tivoli Oudegracht) tot en met het laatste concert in de tournee, op 28 mei in de Mezz in Breda. En als we het nog langer moeten doen, dan doen we dat graag, want Wooden Soldiers is een band die je MOET horen. Een eerste uiting van de EP is de single ‘GO’, die al eerder in première ging op Maxazine.

Meer info en kaarten via http://woodensoldiers.nl

Deel: