Op zaterdag 2 juli vindt de 4de editie plaats van Back 2 the 90’s in ’t Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft de Amerikaanse rapper Coolio weten te strikken. Met zijn hit ‘Gangsta’s Paradise’ domineerde hij wekenlang de nummer 1 positie in de nationale hitlijsten. ‘We zijn breder en internationaler gaan programmeren, zo bedienen we een groot publiek’, zegt Daan van den Nouweland van de organisatie. Naast Coolio zijn o.a. ook Peter Andre, Rednex en Paul Elstak te bewonderen op het podium.

Win kaarten voor Back 2 the 90’s met o.a. Peter André en Coolio

De organisatie mikt dit jaar op 20.000 bezoekers, de kaartverkoop voor het festival is reeds gestart, maar wil jij hier bij zijn voor niets: Maxazine geeft 10 kaarten weg! Wil jij kaarten winnen, volg Maxazine op Facebook en deel dit bericht!

back2the90sCoolio

Deel: