Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bliksem & Death Alley.

Vrijdag 15 januari: Bliksem & Death Alley naar de Pul

Bliksem is in Nederland geen onbekende meer. De Antwerpse metalband rondom frontvrouw Peggy Meeussen speelde al op ieder metal en rockfestival in Nederland en mocht al met grote jongens als Anthrax, Mastodon en Prong het podium delen. Het nieuwe album ‘Gruesome Masterpiece’ werd 2e in de Soundcheck van de maand (achter Ghost maar boven Slayer, Disturbed en Motorhead!). Tevens kreeg de plaat in Volkskrant, OOR, Lords of Metal overal een score tussen de 85-90! Hoeveel wapenfeiten wil je nog meer horen?

Vaandeldragers van de nieuwe Hollandse Hardheid, dit Death Alley. De band, met leden die hun sporen hebben verdiend bij acts als Gewapend Beton, the Devils Blood en Mühr, pakken de rock ’n roll van Motörhead, de protopunk van MC5, de raw power van The Stooges en de doom van Black Sabbath en gooien die vervolgens in een grote brouwketel. Het resultaat is hard, lekker en uniek. Met een aantal singles en EP’s en een full length album is dit spijkerharde collectief klaar om de geurvreters uit je schoenen te rocken!

Meer info en tickets via http://www.livepul.com/

Deel: