Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frank McComb.

Maandag 28 december: Frank McComb in de NSJ Club

De Amerikaanse zanger/toetsenist Frank McComb zingt vanuit zijn soulvolle tenen en is zeker niet vies van een mooie kerstsong. Na het succes van vorig jaar, geeft hij ook deze kerst kleur als hij met zijn trio naar de NSJ club kwam voor een dinerconcert op eerste en tweede kerstdag. Maar kon je niet meer onder het kerstdiner uitkomen of het bezoek aan de schoonfamilie? Dan kan je Frank McComb en zijn trio vanavond toch nog zien.

Frank werd wereldwijd bekend met zijn hit ‘Another Day’ (Buckshot Lefonque). Zijn stem wordt vergeleken met die van Stevie Wonder en Donny Hathaway en de zanger speelde samen met Prince, Chaka Khan, Teddy Pendergrass, Marcus Miller en Teena Marie.

Meer info en tickets: http://www.northseajazzclub.com

 

 

 

 

 

Deel: