Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 27 december: The Christmas show in ZiggoDome

Waar wereldsteden als New York en Londen in de decembermaand al jaren lang in de ban zijn van spectaculaire kerstshows, heeft nu ook Amsterdam haar eigen Christmas show. In een adembenemend decor dat zich deels ook middenin de arena bevindt, volgen we een nieuw geschreven Kerstsprookje over Max, een jongetje van 10 dat nog nooit een witte kerst heeft meegemaakt. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan het vallen van sneeuw. Maar het zijn de betoverende kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O’G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan aanwenden om dromen uit te laten komen.

Edsilia Rombley, Jamai, het ZO! Gospel Choir, breakdancer Justen Beer, de Zandprinses, circusartiesten, en een groot ballet aan mini-ballerina’s voeren de toeschouwer van de ene verbazing in de andere. Het belooft een belevenis te worden vol sfeer, verbazing en ontroering, gecreëerd door de regisseur van The Passion, David Grifhorst en zijn creatieve team met o.a. Eric van Tijn, Stanley Burleson en Maurice Wijnen.

The Christmas Show is een unieke kans om met de hele familie Kerst als nooit tevoren te beleven in een sfeervol spektakel dat zijn weerga in Nederland niet kent. Mis deze kans niet om uw geliefden te trakteren op deze bijzondere Kerstervaring; december 2015, alléén in de Ziggo Dome.

Kaarten zijn nog online te koop

 

 

 

 

 

Deel: