Na zeer succesvolle edities in de Heineken Experience Amsterdam (2014) en Miami (2015) krijgen talentvolle Nederlandse producers wederom de kans om een volgende stap richting een succesvolle muziekcarrière te zetten. Armin van Buuren en Eelke Kleijn, beide dj en producer, zullen een masterclass verzorgen tijdens de zogeheten Armada Talent Experience.

De Armada Talent Experience vindt plaats op 1 februari in het hoofdkantoor van Armada Music in Amsterdam en duurt van drie uur ‘s middags tot zes uur ‘s avonds. Op basis van de inschrijvingen die via armadamusic.com/talent binnenkomen wordt een selectie gemaakt, waaruit tachtig talenten worden gekozen om deze middag bij te mogen wonen. Inschrijven voor de Armada Talent Experience kan hier.

Kans om je demo te droppen

Naast de masterclasses krijgen de jonge producers de kans een ‘demo’ te droppen bij het Armada A&R-team. Deze managers van Artist & Repertoire zijn als het ware de talentscouts binnen de muziekindustrie. Zij zullen de talenten voorzien van feedback tijdens deze middag.

De Armada Talent Experience is bedoeld om jonge producers in aanraking te brengen met bestaande artiesten, professionals en elkaar. Zo kunnen zij hun passie voor muziek delen met anderen en leren van gevestigde namen binnen de industrie.

Deel: