Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 22 december: Liptease in Patronaat

De hysterische Rock ‘n’ Roll formatie Liptease trekt deze winter de kerstslingers uit de kast, ze poetsen de kerstballen op en stomen de arrenslee klaar om van Nederland een “Winter Wonderland” te maken.

Tijdens de “LIPTEASE Let It Snow Show” krijg je een heerlijk voorafje wat je doet terugwanen naar zwart/wit films op kerstavond. Bekende kerstklassiekers worden daarna op tafel gegooid die overgoten zijn met een lekker Liptease-sausje. Maar dat is nog niet alles! Voor de arrenslee hebben ze een 13 koppige BIG BAND o.l.v. Daan Bogers gespannen die je het kerstgevoel tot in de puntjes van je rock ‘n’ rollschoenen doet laten voelen. Plus als toetje (want zonder taart is er geen feest) komen de Lipteasers na de show gezellige kerstkiekjes maken voor in de fotoboeken en nog even “rocken en rollen around the xmas tree”.

In het kort gezegd: op een andere manier kerst vieren met je vrienden en vijanden, rocknrollen tot de eggnog uit je oren komt en meebrullen met alle songs tot je geen stemmetje meer hebt. All I want for Xmas is LIPTEASE! Een sensatie voor het hele gezin of lekker in je eentje om een nieuw gezin te starten. So here it is the “Merry X-mas Everybody’s Having Fun” Kerstshow 2015

Kaarten zijn nog te koop aan de kassa of online

 

 

 

 

Deel: