Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 21 december: Within Temptation ‘Black X-Mas’ in 013

Niet alleen het Nederlandse publiek wil blijkbaar graag de ‘duistere kerstshow’ van de symfonische rockband Within Temptation meemaken. Ook Duitse, Amerikaanse, Engelse en Griekse fans joegen op kaarten. Om alle liefhebbers de kans te geven om dit unieke concert te beleven, geeft Within Temptation nu dus deze tweede bijzondere show.

Onder de noemer ‘Black X-mas’ krijgt het publiek een ‘duistere kerstshow’ voorgeschoteld. Een traditioneel kerstconcert met zoete klanken hoeven we van de band uiteraard ook niet te verwachten. Geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere wezens liggen meer in de lijn der verwachtingen bij wat de band zelf aankondigt als een ‘ongebruikelijk kerstoptreden’. Within Temptation roept haar fans op om ook in stijl gekleed te komen: de dresscode voor de avond is ‘Dark Creatures’.

Kaarten zijn nog te koop aan de kassa of online

 

 

 

 

 

Deel: