Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt die volgend jaar op het Best Kept Secret festival zullen optreden. Onder andere Editors en Beck zullen volgend jaar optreden op het festival in Hilvarenbeek.

Naast Editors en Beck zijn ook Wilco, Beach House, Caribou, Two Door Cinema Club, Half Moon Run, Unknown Mortal Orchestra, Yeasayer, Bloc Party, Destroyer, Yelawolf en Explosions In The Sky bevestigd. Later zullen er nog meer namen worden toegevoegd aan de line up. Best Kept Secret vindt op 17, 18 en 19 juni plaats in Hilvarenbeek.

Editors, Beck, Wilco

Bijna 20.000 fans zagen Editors afgelopen maand driemaal de Heineken Music Hall uitverkopen na het verschijnen van #1-album ‘IN DREAM’. Best Kept Secret is volgend jaar de enige Nederlandse festivalshow van de band uit Birmingham. Beck oogstte wereldwijde lof en won een Grammy voor zijn laatste album ‘Morning Phase’. Daarna liet ‘Dreams’ opnieuw een Beck in bloedvorm horen: de energieke single is de opmaat naar een nieuw album in 2016. De organisatie is ook zeer verheugd Wilco te hebben gestrikt: hun vooruitstrevende indie-Americana kwam niet op elke Nederlandse festivalweide tot z’n recht, maar de band staat al jaren in de Top 5 van meestgevraagde acts onder Best Kept Secret bezoekers. Naast deze namen kondigt Best Kept Secret Beach House, Caribou, Two Door Cinema Club, Yeasayer, Unknown Mortal Orchestra, Half Moon Run, Bloc Party, Destroyer, Yelawolf en Explosions In The Sky aan.

Deel: