Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tippen we: Madonna!

Zaterdag 5 december: Madonna in Ziggo Dome

Queen of Pop Madonna wordt beschouwd als een van de meest controversiële personen in de popgeschiedenis. Al meer dan 25 jaar weet ze de aandacht van het publiek vast te houden, door constant te blijven vernieuwen. Ook haar nieuwste wapenfeit ‘Rebel Heart’ – dat wereldwijd kon rekenen op enthousiaste reacties – is daar een voorbeeld van. Vanavond staat de Queen of Pop in de Ziggo Dome in Amsterdam. En ondanks haar populariteit zijn er nog kaarten te koop.

Meer info en kaarten: http://www.ticketmaster.nl

Deel: