Mozes and the Firstborn zal in maart een korte tour van vier concerten door het land doen. De psychedelische garagerockers uit Eindhoven die bekendheid verwierven met de übercatchy single ‘I Got Skills’ zijn te zien in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen.

Het volledige tourschema Mozes and the Firstborn:

09/03: Amsterdam, Paradiso
10/03: Eindhoven, Stroomhuis
11/03: Rotterdam, V11
12/03: Nijmegen, Merleyn

De band wordt in 2010 opgericht en een jaar later brengen Melle Dielesen, Ernst-Jan van Doorn, Corto Blommaert en Raven Aartsen de ‘I Got Skills’ EP uit. In maart 2013 debuteert de Eindhovense Mozes and the Firstborn met het gelijknamige album. Daarna toeren ze twee jaar lang de wereld rond.

Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken en de batterij weer helemaal op te laden voor het volgende avontuur. De Eindhovenaren laten weten: “2016; maak de borst maar nat!”

Deel: