Hardwell en Armin van Buuren hebben vandaag de eerste exemplaren gekregen van hun eigen action figures. Vanmorgen overhandigde cabaretier Guido Weijers de eerste exemplaren van de Hardwell en Armin van Buuren-miniaturen aan de twee wereldsterren. Niet eerder zijn dj’s vereeuwigd als een action figure. Grote internationale artiesten als Michael Jackson, Kiss, Elvis Presley gingen de Nederlanders voor. 

De action figures van Hardwell en Armin van Buuren zijn vervaardigd middels de nieuwste 3D-printtechnieken. Met een hightech multi-cameraopstelling zijn de dj’s gescand en 3D geprint. Het resultaat is een verbluffend gedetailleerde miniatuur.

Armin van Buuren: “Het is heel bijzonder om na mijn beeld in Madame Tussauds nu ook een eigen action figure te hebben. Ik ben er zelf heel trots op, maar ik hoop vooral dat de fans er blij mee zijn.” Hardwell: “Ik ben er trots op dat ik bij de eerste twee DJ’s hoor met een eigen action figure. Supervet!! En ook leuk voor de fans!”

image004

Foto (c) Paul Moelands

De action figures bestaan uit drie onderdelen: de grondplaat, de dj-booth en de dj. Naast de actiefiguren is vandaag ook de officiële music video van ‘Off The Hook’ verschenen. De samenwerking tussen Hardwell en Armin van Buuren kwam begin september uit als single en staat ook op het nieuwe album van Armin van Buuren. De music video is volledig geanimeerd.

Deel: