Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat David Bowie nooit meer op tournee zal gaan. Dit is nou niet bepaald iets dat de fans willen horen, echter heeft de Thin White Duke toch nog een verrassing in petto. David Bowie’s muzikale carrière heeft de afgelopen jaren op een laag pitje gestaan, fans vragen zich af of er ooit nog nieuwe muziek van de legendarische zanger uit zal komen.

David Bowie’s ‘Blackstar’

In 2013 verraste David Bowie vriend en vijand met de release van het album ‘The Next Day’, nu gaan de geruchten dat de Starman in januari zijn 25e album gaat uitbrengen getiteld ‘Blackstar’, een project dat hij zou hebben opgenomen – met jazz muzikanten – in een in New York City gelegen Magic Shop. Het slechts 7 tracks tellende album ligt vanaf 8 januari – Bowie’s 69e verjaardag – in de winkels.

De titeltrack van het album ‘Blackstar’ wordt gebruikt als de tune voor de misdaadserie ‘The Last Panther’, hieronder te beluisteren. De volledige single ligt volgens een Britse krant vanaf 19 november in de winkels.

Deel: