Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 21 oktober: Soen, LizZard & Shiverburn in Baroeg

Met Soen haalt Baroeg weer een parel in huis. De band rondom voormalig Opeth en Amon Amarth drummer Martin Lopez ontstaat in 2004 maar laat in 2010 voor het eerst van zich horen. Inmiddels zijn er twee albums verschenen, die een geluid laten horen dat je ergens tussen Tool en Porcupine Tree kunt plaatsen.

Het Franse LizZard is de vaste support van Soen tijdens deze Europese toer. Ook deze band zit in de progressieve hoek en ook bij LizZard lijkt Tool een belangrijke inspiratiebron. Ook bands als Karnivool en Klone hebben raakvlakken met LizZard. Dat moet de liefhebber voldoende zeggen.

De avond wordt geopend door het Nederlandse Shiverburn. Aangevoerd door Sanne Heuyerjans, zorgt Shiverburn voor een sterke show met catchy songs. Inspiratie haalt de band uit Amerikaanse rock bands als Halestorm, Alter Bridge en Paramore.
Shiverburn vervangt The Red Paintings als support van Soen.

– See more at: http://www.baroeg.nl/programma/soen-lizzard-shiverburn/#sthash.zWHbqSwC.dpuf

Meer info en kaarten: http://www.baroeg.nl/programma/soen-lizzard-shiverburn/

Deel: