De volledige tracklist van Armin van Buuren’s aanstaande album ‘Embrace’ is onthuld. ‘Embrace’ is nu digitaal verkrijgbaar als pre-order, in navolging van de fysieke pre-order die vanaf 3 september startte. ‘Embrace’ wordt officieel uitgebracht via platenmaatschappij Armada Music op 29 oktober.

unnamed(1)‘Embrace’ bevat onder meer samenwerkingen met de Nederlandse Jazztrompettist Eric Vloeimans (‘Embrace’), singer-songwriter Cimo Fränkel (‘Strong Ones’), de Nederlandse band Kensington en de eveneens voor een Grammy genomineerde Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw. Ook de reeds uitgebrachte singles ‘Another You’ (met Mr. Probz) en ‘Off The Hook’ (met dj Hardwell) staan op het aankomende studioalbum. De samenwerking met de wereldberoemde Nederlandse fotograaf Anton Corbijn leidde tot het artwork van het album. .

Van Buuren’s idee om uiteenlopende muzikale stromingen te omarmen staat centraal in ‘Embrace’. Met de grote muzikale diversiteit in singles en samenwerkingen brengt Van Buuren zijn visie in uitvoering en doet hij de scheidslijnen tussen de genres vervagen.

De titelsong van het album, ‘Embrace’ feat Eric Vloeimans, werd voor het eerst live gedraaid door Armin van Buuren op Tomorrowworld op zondag 27 september.

Tracklist ´Embrace’:
01: ‘Embrace’ (feat. Eric Vloeimans)
02: ‘Another You’ (feat. Mr. Probz)
03: ‘Strong Ones’ (feat. Cimo Fränkel)
04: ‘Make It Right’ (feat. Angel Taylor)
05: ‘Face Of Summer’ (feat. Sarah Decourcy)
06: ‘Heading Up High’ (feat. Kensington)
07; ‘Gotta Be Love’ (feat. Lyrica Anderson)
08: ‘Hands To Heaven’ (feat. Rock Mafia)
09: ‘Caught In The Slipstream’ (feat. BullySongs)
10: ‘Embargo’ (with Cosmic Gate)
11: ‘Freefall’ (feat. BullySongs)
12: ‘Indestructible’ (feat. DBX)
13: ‘Old Skool’
14: ‘Off The Hook’ (with Hardwell)
15: ‘Looking For Your Name’ (feat. Gavin DeGraw)

Deel: