Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag30 september: John Mayall in Gebouw T Bergen op Zoom

John Mayall is al 81 jaar, maar de door de BBC genomineerde “Godfather of British Blues”  van de blues staat nog steeds op het podium. Onlangs is het nieuwe album ‘A Special Life’ uitgekomen, een blues-album “that rocks from start to finish” waarop Mayall en zijn band terug gaan naar hun roots.

De muzikant, die onder andere bekend is door zijn samenwerking met Eric Clapton, Buddy Guy en Albert Collins, laat zijn nieuwste nummers, zowel als historische klassiekers horen tijdens deze tour. Een aanrader voor iedere ‘blues’-liefhebber.

Meer info en kaarten: http://www.gebouw-t.nl/agenda

Deel: