2 jaar geleden vierde Rob de Nijs zijn 70e verjaardag groots in de Belgische Lotto Arena. Omdat dit zo goed werd ontvangen bij onze zuiderburen heeft De Nijs een traditie in het leven geroepen. Elk jaar keert hij samen met zijn trouwe band ‘Pur Sang’ terug naar de Antwerpse arena om daar alle bekende hits te zingen met de Vlaamse fans. Dit jaar staat de symapthieke zanger op 17 oktober in de Lotto Arena in Antwerpen.

De feestavond in de Lotto Arena is anders dan een theaterconcert. Hier worden de liedjes grootser gebracht en komen alle hits langs. Denk eens aan ‘Malle Babbe’, ‘Ritme van de Regen’, ‘Jan Klaasen de Trompetter’, ‘Alles wat Ademt’, ‘Het Werd Zomer’, ‘Zondag’, ‘Dag Zuster Ursula’ en uiteraard wordt ook ‘Banger Hart’ niet vergeten.

Dat laatste nummer is recentelijk in een nieuw jasje gestopt door Robert Abigail. Toen de producer vijftien jaar was, kwam ‘Banger Hart’ net uit en was een een gigantische hit! Hij had toen een bescheiden remix van het nummer gemaakt, maar er verder niks mee gedaan. Tot hij een paar weken geleden De Nijs ontmoette en hem voor de grap vertelde dat hij ooit in zijn tienerjaren een remix had gemaakt van zijn nummer. De interesse was gewekt en ze doken samen de studio in.

Ook rapper Gers Pardoel en Jan Smit zijn van de partij. Het belooft net als de vorige uitverkochte edities een geweldige avond te worden.

Foto (c) Dexter Reijsmeijer, archief Maxazine.nl

unnamed (2)

Deel: