Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 25 september: Albany Down in Bosuil Weert

De Engelse band Albany Down combineert vintage blues rock met een eigentijdse rauwe energie. Invloeden zijn afkomstig van klassieke acts als Led Zeppelin en Thunder tot moderne bands als The Black Keys en Clutch. Deze zomer bracht Albany Down speciaal voor de Europese markt de EP “Not Over Yet” uit met de vijf beste tracks van het gelijknamige album, zoals single en titeltrack “Not Over Yet”, een daverende gitaartrack en “You Ain’t Coming Home”, een emotioneel geladen blues ballad.

Albany Down bestaat uit zanger Paul Muir, gitarist Pau Turley, drummer Donna Peters en bassist Billy Dedman. Het is een hardwerkende band die de ene na de andere tour doet. Zo stonden ze op een flink aantal Britse festivals als Maryport International Rock en Blues Festival; The Great British Rhythm and Blues Festival en The Great British Rock en Blues Festival. (Bosuil)

Meer info en kaarten: http://www.debosuil.nl/Definition/586965/588540_programma.aspx

Deel: