Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 2 september:  Sonny and the Sunsets in dB’s Utrecht

De band rond multi-talent Sonny Smith uit San Francisco brengt laid back popsongs geinspireerd op Mac de Marco, Moldy Peaches en Sonny’s grote held Jonathan Richman.  Zijn muziek is te omschrijven als surf, country, garage, psychedelische folk met rockinvloeden. Ooit begonnen als barpianist en straatmuzikant laat hij nu zijn diverse creativiteit (naast muzikant is Sonny ook filmmaker en schrijver van toneelstukken)  horen op zijn albums.  Zijn laatste plaat Talent Night at the Ashram was aanvankelijk geschreven voor een film, vandaar dat de liedjes bol staan met verhalende teksten en fictieve karakters.

Meer info en kaarten: http://www.dbstudio.nl/agenda/

 

 

Deel: