Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 7 juli: Black Rebel Motorcycle Club in Doornroosje Nijmegen

Black Rebel Motorcycle Club uit San Francisco maakt gruizige garagerock, blues, folk, neo-psychedelica en rock ‘n’ roll met  uitstapjes richting americana, spacefolk en psychedelica. Vette lagen gitaar met delay en galm, de onderkoelde maar o zo sexy stem van zanger/gitarist Peter Hayes, zanger/bassist Robert Levon Been en sinds kort drumster Leah Shapiro die de boel vakkundig aan elkaar stampt. Zelfs op een slechte dag nog altijd garant voor een strakke rockshow. Op een goede dag zijn ze één van de beste livebands van de wereld.

Na hun debuutalbum  in 2001 met het album ‘B.R.M.C.’ verschenen er nog 6 studio-albums. Na een stilte van drie jaar keerde de band in 2013 terug met het album ‘Specter At The Feast’. De reden van de lange pauze was het overlijden van Michael Been, hun vaste geluidsman, producer en vader van bassist Robert Been.

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/agenda/

Deel: