Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Maandag 6 juli: Larry Graham & Candy Dulfer in Patronaat Haarlem

Vanavond speelt Larry Graham met zijn Graham Central Station en Candy Dulfer een exclusieve NL show in Patronaat! Met zijn kenmerkende slap-bastechniek, als zanger en als frontman van de legendarische funkgroep Graham Central Station  beleefde hij vele successen  Zo speelde hij ook basgitaar in de bijzonder succesvolle en invloedrijke funk-, soul-en rockband Sly & the Family Stone van 1966 tot 1972.

Al eerder deelde hij het podium met artiesten als Prince en tegenwoordig treedt hij nog altijd op met zijn Graham Central Station. Candy Dulfer zal deze avond, als very special guest van Larry Graham ook het podium betreden maar daar blijft het niet bij…

Meer info en kaarten:  http://www.patronaat.nl/

Deel: