Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zaterdag 4 juli: Mumford & Sons in Goffertpark Nijmegen

Mumford & Sons is een Britse folkrockband, afkomstig uit Londen. De band werd eind 2007 opgericht door Marcus Mumford, Winston Marshall, Ben Lovett en Ted Dwane. Ze speelden daarvoor als collectief achter de zangeres Laura Marling. Accordeons en banjo’s , zijn kenmerkend voor het vrolijke, up-tempo geluid van de band.

Het langverwachte derde studioalbum van Mumford & Sons kwam op 4 mei 2015 uit. Voor deze plaat Wilder Mind werkt de band samen met producer James Ford, die eerder samenwerkte met Arctic Monkeys, HAIM en Florence + The Machine.

In verband met het verwachte warme weer komen er extra waterpunten in het Goffertpark. Ook mogen de festivalgangers voor deze gelegenheid een plastic flesje water (maximaal een halve liter) meenemen. Dat flesje kunnen ze bij de diverse watertappunten bijvullen. Borden verwijzen de festivalganger naar deze watertappunten.

Meer info en kaarten:  http://www.mojo.nl/concerten/mumford-and-sons/

Deel: