Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 23 juni: Herbert Grönemeyer in de HMH Amsterdam

Herbert Grönemeyer is een Duits multi-talent, die als zanger maar ook als succesvol acteur een fenomeen is in eigen land, waar hij al meer dan 20 jaar voor uitverkochte stadions speelt. Hij heeft een bijzondere band met ons land en trad ooit op met BLØF. Eén van zijn eerdere nummers, het emotionele ‘Der Weg’ is ooit vertaald door Guus Meeuwis.

Recent componeerde Herbert Grönemeyer de soundtrack voor de – door Anton Corbijn geregisseerde – film A Most Wanted Man, waarin hij zelf  ook nog een rol had. Zijn meest recente, 14de  album ‘Dauernd Jetzt’ (zijn 25e release als je soundtracks en livealbums etc meerekent) kwam op 21 november vorig jaar uit.

Meer info en kaarten:  http://www.heineken-music-hall.nl/agenda/

Deel: