Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 21 juni: Twitching Tongues in Bibelot Dordrecht

Twitching Tongues is een hardcore band uit Amerika die het best omschreven kan worden als zwaar op de hand. Heftige en agressieve muziek waarmee ze inmiddels een trouwe en sterke fanbase hebben opgebouwd. Het tweede album ‘In Love There Is No Law (Closed Casket Activities)’ is zowaar nog zwaarder dan zijn voorganger. De nummers zijn ehter aanstekelijkeren in combinatie met de ritmische melodieën met dubbele bassdrum waardoor ze langer blijven hangen.

In mei dit jaar kwam het langverwachte derde album uit. Bereidt je voor op een stevige en energieke live show waarbij je al je eventuele frustraties en energie terstond kwijt zal raken.

Meer info en kaarten:  http://www.bibelot.net/agenda

 

Deel: