Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 17 juni: Mastodon in Doornroosje Nijmegen

Mastodon is een rock-metal band met vier getalenteerde heren uit Georgia, Amerika.  Met 6 albums op de naam hebben zij hun sporen in muziek meer dan verdiend. De stijl van de Amerikaanse band Mastodon is niet samen te vatten in één genre, maar progressieve rock en metal voeren de boventoon en daarbij maken ze verrassende uitstapjes naar onder meer doom, psychedelica en zelfs jazz. Dit alles wordt samengesmolten tot een eigen herkenbare sound die alom wordt geprezen door zowel fans als critici.  Geregeld worden ze zelfs als de belangrijkste rock/metalband van deze eeuw gezien.

Reden genoeg dus om ze vanavond te gaan zien In Doornroosje.  Verwacht een stevige maar melodieuze rockshow met creatieve nummers. Met bijna 15 jaar aan podiumervaring een niet te missen beleving.

Meer info en kaarten:  http://www.doornroosje.nl/agenda/

Foto (c) Dirk van den Heuvel, archief Maxazine.nl

Deel: