Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 9 juni:  Blackberry Smoke in Hedon Zwolle

Het beste van bands als Lynyrd Skynyrd , Molly Hatchet en 38 Special, dat is Blackberry Smoke. Echte pure southern rock uit Amerikaanse staten als Florida, Alabama en Georgia. Een beetje bluegrass, boogie, country en hardrock.

Begonnen in 2000 vanuit Atlanta, Georgia en ondertussen wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd. Speelden al support acts voor toppers als Lynyrd Skynyrd, ZZ Top, The Zac Brown Band en George Jones. In februari verscheen hun vierde album Holding All the Roses die mede geproduceerd zijn door grootheid Brendan O’Brien. En zoals de band zelf zegt: ‘’ Southern Rock has been the soundtrack of our lives’. Blackberry is een must see voor elke Country/rockliefhebber.

Meer info en kaarten:  https://www.hedon-zwolle.nl/2/programma

Deel: