In het weekend van 12, 13 en 14 juni wordt het gratis festival Kempenerpop georganiseerd in Aalst-Waalre. De Kempenerpop-zondag zal net als de vorige editie starten met een bijzonder koffieconcert. Dit keer verzorgd door smartlappenkoor Efkes Schruwwe.

Dit gezelschap uit Waalre is negen jaar geleden ontstaan toen enkele liefhebbers van het levenslied de drang voelden met hun zangkwaliteiten en enthousiasme naar buiten te treden. Het gezelschap bestaat uit zo’n 40 zangers, zangeressen en instrumentalisten. Het koor staat met een programma van uitsluitend Nederlandse en Vlaamse smartlappen en levensliederen garant voor een feestelijk concert waarbij meezingen als vanzelf gaat.

Het koffieconcert op zondag 14 juni begint om 11:00 uur, het terrein opent om 10.30 uur. Vanzelfsprekend is ook dit koffieconcert, net als de rest van het festival, gratis te bezoeken.

Deel: