Op een zonovergoten moederdag gaf de groep MILK 2.0 een sfeervolle CD presentatie in het fraaie “de Parel van Zuilen in Utrecht. De zaal was bomvol, de deuren waren open gezet zodat men het ook op het terras onder genot van een drankje kon beluisteren, een uitstekend idee vond de schrijver dezes nadat hij eerst bij de soundcheck de nodige foto’s geschoten had zonder verder niemand voor de neus te staan.

MILK 2.0 is een vervolg op de power rock/pop band MILK die in 2003, in samenwerking met Wisseloord Studio’s en platenlabel NWR, een CD en twee singles uitbracht. Na zes hectische jaren met veel optredens in het binnen- en buitenland besloot de band te stoppen. De oprichters, slagwerker/componist Arthur Bont en zangeres Diana van Achterbergh verloren elkaar een tijdje uit het oog, maar toen zij elkaar na jaren weer tegen kwamen was er weinig voor nodig om nieuwe plannen te maken.

Dit keer zonder groot volume maar in semi-akoestische vorm. Direct begonnen de ideeën weer te stromen en werden er weer fraaie songs gecomponeerd die met een fijne club zeer getalenteerde vrienden hun weg vonden naar een nieuwe CD met de titel ‘Tales Of The Unknown’, een plaat met bijzondere melodieën en sfeervolle zang met oosterse invloeden.

De band bestaat vandaag de dag uit:

Diana van Achterbergh: zang
Arthur Bont: zang, drums, percussie
Janos Koolen: zang, gitaar, piano, mandoline
Dirk Vermeij: zang, gitaar
Lucas Beukers: bas

Foto’s c) Tom Moerenhout

Deel: