Het lijkt misschien een aparte combinatie, maar ze hebben eerder samengewerkt. En nu hebben beiden artiesten zelfs een heel album opgenomen. Want Miley Cyrus zou een compleet nieuw studio album hebben opgenomen met de Amerikaanse band The Flaming Lips. Dat heeft Wayne Coyne, de frontman van de band, vertelt tegenover Billboard.

Miley zou al lang een groot fan zijn van de band. En sinds dat zij vorig jaar via twitter Wayne Coyne feliciteerde met haar verjaardag zijn de twee goede vrienden. Hij is dan ook enthousiast over Miley. “Ze doet het popgebeuren zo geweldig, het voelt als pop, maar het is slimmer, triester en een ware versie van pop” zegt hij over haar.

Het is dus niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Eerder verscheen Miley Cyrus al in de videoclip van het nummer ‘Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain‘ van The Flaming Lips. En ze leverde vorig jaar ook een bijdrage aan het album ‘With a Little Help From My Fwends’. Waarop The Flaming Lips de nummers van het album ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ van The Beatles opnieuw opnamen in hun eigen versie. Het nieuwe album van The Flaming Lips met Miley Cyrus is vorig jaar al opgenomen. Wanneer het nieuwe album zal verschijnen is nog niet bekend.

 

Deel: