Vestrock is de volgende in ons rijtje Festivalinfo. Maxazine brengt je de komende weken namelijk de leukste festivals van het seizoen, met alle info die je wil weten!

Vestrock is een boutique festival Hulst (Zeeuws Vlaanderen) en wordt sinds 2010 georganiseerd. Dit relatief jonge festival richt zich primair op alternatieve muziek, dance, theater en onderwijs en heeft als thema Mixing Music, Art & Science. Wat in 2010 nog begon als een eendaags festival voor zo’n 2500 bezoekers is inmiddels uitgegroeid tot een 3 daags festival met een tien keer zo grote cappaciteit. We kunnen dan ook zeggen dat dit één van hardstgroeiende festivals van Nederland is.

VestrockHet festival werd zeven keer genomineerd voor een European Festival Award (vijf keer in de categorie Best Small Festival en twee keer in de categorie Best New Festival) en staat in de top 10 van beste kleine Europese Festivals. Daarmee staat Vestrock niet alleen al dik op de kaart, ze onderscheiden zich ook als het eerste Nederlandse festival met een eigen speciaalbier “VESTROCK BLOND”.

De editie van 2015 belooft ook weer een groot evenement te worden, zo zijn er de eerste 2 dagen van het festival optredens van o.a. Anouk, Therapy?, Dotan, Drive Like Maria, Douwe Bob en nog veel meer. Ook is er weer een Vestrock Junior dag en kunnen er weer lezingen gevolgd worden op de University afdeling van het festival. Zo staan er dit jaar onder andere Guido Weijers, Pornoster Bobbi Eden, Eendenman Kees Moeliker, Natuurfenomeen Boswachter Arjan en tuinexpert Dr. Valerie Dewaelheyns op het programma! Tijdens VESTROCK JUNIOR staan Freek Vonk, Prof. Leen van Campenhout, Robinson Crusoe, Theater Hutsepot, Timothy van Damme en heel veel workshops op het programma.

Aan muziek tijdens het Vestrock Junior is natuurlijk ook gedacht. Zo kunnen de kinderen met hun ouders, opa’s, oma’s en vrienden genieten van de optredens van Mainstreet, Ronnie Flex en Yes-R.

Het festival vind dit jaar plaats op 5, 6 en 7 Juni in Hulst. Tickets voor Vestrock en Vestrock Junior zijn nog te koop en ook is er nog toegang tot de camping.

Line-up Vestrock 2015:

Showtek ~ Dotan ~ Arsenal ~ Mr. Polska ~ Mental Theo ~ Don Diablo ~ Therapy? ~ Douwe Bob ~ Kovacs ~ Lonely The Brave ~ Navarone ~ Willow ~ Paceshifters ~ Pollyanna ~ Maaike Ouboter ~ Darkraver ~ Batmobile ~ Wallace Vanborn ~ Drive Like Maria ~ Bombay ~ The Raglans ~ Me ~ Echotape ~ Dirtcaps ~ Black Horse Society ~ Oorgasme

Line-up Vestrock Junior 2015:

Mainstreet ~ Ronnie Flex ~ Yes-R ~ Freek Vonk ~ Brandweerman Sam ~ Sarah&Julia ~ Kinderen Voor Kinderen

Deel: